Αγροτικά

Άμεση πληρωμή του υπολοίπου της ενίσχυσης του προγράμματος νέων αγροτών του 2014

Άμεση πληρωμή του υπολοίπου της ενίσχυσης του προγράμματος νέων αγροτών του 2014

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά την άμεση πληρωμή του υπολοίπου της ενίσχυσης του προγράμματος.

A-
A+
18/05/2018 | 12:33

Με επίκαιρη ερώτηση του προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά την άμεση πληρωμή του υπολοίπου της ενίσχυσης του προγράμματος νέων αγροτών του 2014.

 Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:

«Πάρα πολλοί νέοι που εγκρίθηκαν και ξεκίνησαν το αγροτικό επάγγελμα το 2014 μέσω του προγράμματος πρώτης εγκατάστασης των γεωργών και ενώ έλαβαν την α΄ δόση, τέσσερα χρόνια μετά την ένταξή τους, δεν τους έχει ακόμη καταβληθεί το υπόλοιπο της ενίσχυσης.

Επειδή οι παραπάνω νέοι αγρότες έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους στο πρόγραμμα, αφού έχουν περάσει και την σχετική εκπαίδευση που προβλέπεται.

Ερωτάσθε κε Υπουργέ:

Σε ποιες ενέργειες προτίθεστε να προβείτε, ώστε να καταβληθεί άμεσα στους δικαιούχους  το υπόλοιπο της ενίσχυσης του προγράμματος νέων αγροτών του 2014;».

 

 

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.