επικαιρότητα

Ελληνοποιούν ξένο κρέας – Κινητοποίηση ετοιμάζουν κτηνοτρόφοι της Κρήτης

Ελληνοποιούν ξένο κρέας – Κινητοποίηση ετοιμάζουν κτηνοτρόφοι της Κρήτης

Ζητούν να πραγματοποιούνται έλεγχοι

A-
A+
18/10/2018 | 17:50

Σε κινητοποίηση για το θέμα των ελληνοποιήσεων και των εισαγωγών προχωρούν οι κτηνοτρόφοι των Χανίων ζητώντας από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας να πραγματοποιήσουν ελέγχους.

H κινητοποίηση θα γίνει το πρωί της Παρασκευής 19 Οκτωβρίου έξω από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων στην πλατεία Δικαστηρίων αφού θεωρούμε ότι και η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων φέρει ευθύνη γιατί δεν κάνει ελέγχους στα εισαγόμενα προϊόντα και αυτός είναι ένας λόγος που είμαστε σε αδιέξοδο.

Το θέμα απασχολεί έντονα τους κτηνοτρόφους καθώς έρχεται κρέας στην Κρήτη ως εισαγωγής και στη συνέχεια “βαπτίζεται” ντόπιο και πουλιέται στην αγορά του νησιού.

Επίσης την Δευτέρα στις 22 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθει Παγκρήτια Συνάντηση Αγροτικών Συλλόγων στο Ρέθυμνο για όλα τα θέματα που απασχολούν τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους του νησιού.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.