Αγροτικά

Λάδι από την Κρήτη στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας

Λάδι από την Κρήτη στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας

Η αποστολή περιλαμβάνει 300 συσκευασίες σε δοχεία των 5 λίτρων με αποδέκτη το Δήμο της Μάνδρας.

A-
A+
14/02/2018 | 9:40

Παράδειγμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στο δράμα που βίωσαν και στις δυσκολίες που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν οι πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής έδωσαν οι αγρότες του νομού Χανίων με την αποστολή ελαιολάδου.

Συγκεκριμένα η αποστολή περιλαμβάνει 300 δοχεία ελαιολάδου βάρους 5 λίτρων το καθένα τα οποία έχουν ήδη αποσταλεί στο Δήμο της Μάνδρας και αύριο Πέμπτη 15 του μηνός αναμένεται να γίνει η διανομή τους στους δικαιούχους.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Χανίων για την χειρονομία αυτή αναφέρονται τα παρακάτω:

«Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων και έδωσαν από την παραγωγή τους ελαιόλαδο σαν ένα μικρό δείγμα αλληλεγγύης προς τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής.

Σήμερα φορτώθηκαν 300 λευκοσιδηρές συσκευασίες των 5 λίτρων οι οποίες θα παραδοθούν στον Δήμο Μάνδρας για να διανεμηθούν στον λαό της Μάνδρας την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου.

Σε όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης έχει αποδειχθεί επανειλημμένα ότι ένα από τα βασικά μας όπλα είναι η αλληλεγγύη.

Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί! Συνεχίζουμε, θα νικήσουμε»!

 

Πηγή: flashnews.gr

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.