επικαιρότητα

Με μεγάλη επιτυχία «κλείνει» φέτος  την ελαιοκομική χρονιά το Ελαιουργείο Σταθοράκης

Με μεγάλη επιτυχία «κλείνει» φέτος την ελαιοκομική χρονιά το Ελαιουργείο Σταθοράκης

Με σύγχρονα μηχανήματα, υπευθυνότητα και σεβασμό στους παραγωγούς.

A-
A+
17/02/2018 | 11:41

Με μία επιτυχημένη 1η χρονιά παραγωγής ελαιολάδου «κλείνει» το ελαιουργείο Σταθοράκης στο 1ο χλμ Μοιρών – Γαλιάς αφήνοντας μόνο ευχαριστημένους  παλιούς και νέους πελάτες – συνεργάτες.

Οι νέες εγκαταστάσεις με τα νέα σύγχρονα μηχανήματα με καλύτερη απόδοση, η εμπειρία πολλών ετών και κυρίως η αγάπη για την δουλειά τους, ήταν η «συνταγή » για ποιοτικό λάδι στο πιάτο μας.

‘’Ευχαριστώ θερμά όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια μας και το νέο ξεκίνημα του ελαιουργείου και υποσχόμαστε να είμαστε κοντά σας και του χρόνου με την ίδια συνέπεια και αξιοπιστία’’ δήλωσε στo apopsilive.gr ο κ. Σταθοράκης Κωνσταντίνος.

 

 

 

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.