Αγροτικά

ΟΠΕΚΕΠΕ: Με email τα αποτελέσματα μεταβίβασης δικαιωμάτων του 2017

ΟΠΕΚΕΠΕ: Με email τα αποτελέσματα μεταβίβασης δικαιωμάτων του 2017

Μέσω e-mail θα γίνει η ενημέρωση για τα αποτέλεσματα αίτησης μεταβίβασης δικαιωμάτων του 2017.

A-
A+
10/08/2017 | 15:30

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ στα πλαίσια της αναβάθμισης και του εκσυγχρονισμού των παρεχόμενων υπηρεσιών του Οργανισμού, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των γεωργών και την ταχύτερη εξυπηρέτηση τους με την παράλληλη μείωση του διοικητικού κόστους του Οργανισμού, από το έτος ενίσχυσης 2017 οι παραγωγοί  πληροφορούνται το αποτέλεσμα του διοικητικού ελέγχου της αίτησης μεταβίβασης μέσω αποστολής e-mail στη δηλωθείσα δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και όχι πλέον με την αποστολή συστημένων επιστολών.

Με το e-mail οι εμπλεκόμενοι της αίτησης μεταβίβασης ενημερώνονται συνοπτικά  για το τρέχον αποτέλεσμα του διοικητικού ελέγχου της αίτησης μεταβίβασης και παραπέμπονται στη νέα ηλεκτρονική εφαρμογή “Καρτέλα Αγρότη”  (https://osdeopekepe.dikaiomata.gr/FarmersTab), στην  οποία  θα μπορούν να ανατρέχουν και να ανασύρουν ενημερωτικό σημείωμα με όλες τις λεπτομέρειες και τις πληροφορίες για το αποτέλεσμα του διοικητικού ελέγχου της αίτησης μεταβίβασης.

AdTech Ad

Η πρόσβαση στην “Καρτέλα Αγρότη” πραγματοποιείται με τους ισχύοντες κωδικούς των γεωργών για τις εφαρμογές ΕΑΕ 2017 ή ΜΔΒΕ 2017.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το άρθρο 5 της υπ’ αριθμ. 41171/15.05.2017 εγκυκλίου σχετικά με τη διαδικασία μεταβίβασης δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης, η οριστική έγκριση  μίας αίτησης μεταβίβασης περνάει από δύο στάδια ελέγχου: α) τον οπτικό, διοικητικό έλεγχο των υποβληθέντων δικαιολογητικών (για το αποτέλεσμα του οποίου ενημερώνονται μέσω e-mail) β) τον διασταυρωτικό μηχανογραφικό έλεγχο,  που πραγματοποιείται μέσω του ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος του ΟΠΕΚΕΠΕ

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.