Οικονομία

Σεμινάριο για την φορολογία αγροτών στο Επιμελητήριο Ηρακλείου

Σεμινάριο για την φορολογία αγροτών στο Επιμελητήριο Ηρακλείου

Το σεμινάριο της Ένωσης Φοροτεχνικών είναι εξιδεικευμένο και αφορά λογιστές - φοροτεχνικούς.

A-
A+
17/02/2017 | 9:24

Το σεμινάριο της Ένωσης Φοροτεχνικών είναι εξιδεικευμένο και αφορά λογιστές – φοροτεχνικούς

Η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Ηρακλείου  πραγματοποιεί εξειδικευμένο σεμινάριο  για τους  λογιστές-φοροτεχνικούς σχετικά με τη φορολογία των αγροτών.

To Σεμινάριο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 17/02/2017  και ώρα 16:00 μ.μ. – 19:30 μ.μ. και στην αίθουσα Καστελάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κορωναίου 10.

Στο σεμινάριο φορολογίας αγροτών θα συζητηθούν όλα τα ζητήματα που αφορούν τους αγρότες (Ένταξη- αποχώρηση από το κανονικό καθεστώς απογραφές, Εργόσημα, ΜΥΦ Αγροτών ειδικού και κανονικού καθεστώτος, διαδικασίες επιστροφής ΦΠΑ προσδιορισμός καθαρών κερδών, εκμεταλλευτές γεωργικών μηχανημάτων, εισόδημα από αγροτικά ακίνητα, αυτοπαραδόσεις, ιδιοχρησιμοποιήσεις κ.λπ.)

Παράλληλα, θα γίνει ανάλυση όλων τω αποφάσεων, σχετικά με τις απογραφές, τις τιμολογήσεις, την κατάργηση των φορολογικών μηχανισμών κ.ά.
Επιπλέον θα δοθούν διευκρινίσεις σχετικά με την συμπλήρωση των εντύπων φορολογίας εισοδήματος (Ε1,Ε3) που αφορούν τους αγρότες.

Μετά το σεμινάριο για την φορολογία των αγροτών και ώρα 19:30  θα ακολουθήσει η εκδήλωση με ανοικτή συζήτηση για τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (Ε.Φ.Κ.Α.) Νέο Ασφαλιστικό Σύστημα, με τον υφυπουργό Εργασίας κο Αναστάσιο Πετρόπουλο σε συνεργασία με το  Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης,  το Επιμελητήριο Ηρακλείου,  και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος Τμήμα Ανατολικής Κρήτης.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.