Άκουσον άκουσον

Πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Πρόληψη του καρκίνου του μαστού

A-
A+
19/03/2018 | 9:56

Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μεσαράς, στην Οικοδιάγνωση και στον Ιατρό Ακτινολόγο κ. Ευστράτιο Καραγιαννακίδη, αλλά και στις κυρίες του «Στόχος – Πρόληψη» για την μεγάλη τους συνεισφορά στην Πρόληψη κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Η δράση του ΑΣ Μεσαράς σε συνεργασία με την Οικοδιάγνωση και το Στόχο Πρόληψη στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς 71 γυναίκες εξετάστηκαν και έκαναν υπέρηχο μαστού, σε χώρο του ΑΣ Μεσαράς το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Μαρτίου, στις Μοίρες. Μια ευγενική χειρονομία και μια σπουδαία προσφορά στην πρόληψη του καρκίνου ειδικά για τις γυναίκες της υπαίθρου!

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.