επικαιρότητα

Σε ρόλο οικοδέσποινας η Μαρία Δαριβιανάκη στο Πνευματικό Κέντρο Αγίων Δέκα

Σε ρόλο οικοδέσποινας η Μαρία Δαριβιανάκη στο Πνευματικό Κέντρο Αγίων Δέκα

Η συμβολή της υπήρξε μεγάλη στην διεκπεραίωση της αδελφοποίησης.

A-
A+
12/02/2019 | 9:39

Δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε πως πίσω από κάθε επιτυχημένη διοργάνωση κρύβεται και μια γυναίκα!

Στην περίπτωση μάλιστα της αδελφοποίησης της κοινότητας του Τολού Αργολίδας με τους Αγίους Δέκα της Γόρτυνας η εν λόγω γυναίκα δεν είναι άλλη από την κα. Δαριβιανάκη Μαρία, υποψήφια βουλευτής των ΑΝΕΛ, η οποία είχε -εκτός των άλλων- και καθήκοντα συντονισμού της υποδοχής της πολυπληθούς αντιπροσωπείας και της εκδήλωσης που έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο Αγίων Δέκα.

Η συμβολή της στην διεκπεραίωση της αδελφοποίησης ήταν μεγάλη τόσο σε επικοινωνιακό αλλά και σε συντονιστικό επίπεδο, από την αρχή μέχρι το τέλος.

Και χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε τη συμβολή του Δήμου και των τοπικών φορέων θα λέγαμε ότι η κα. Δαριβιανάκη είχε αυτό που λέμε «το γενικό πρόσταγμα».

Στη φωτο η κα. Δαριβιανάκη πλαισιώνεται από δύο στελέχη επίσης από το χώρο των ΑΝΕΛ, με τον συντονιστή Ρεθύμνου του κόμματος κ. Βαγγέλη Δρυγιαννάκη και με τον τομεάρχη γραμματείας προστασίας του πολίτη Ρεθύμνου κ. Ηλία Τσικόγια, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.