Νότια Κρήτη

Στους Κριγιούς  

Στους Κριγιούς  

Οι «Κριγιοί» μια παραθαλάσσια περιοχή του νότου ανάμεσα στους Καλούς Λιμένες και στα Πλατιά Περάματα

A-
A+
09/11/2017 | 21:30

Οι «Κριγιοί» μια παραθαλάσσια περιοχή του κρητικού νότου, ανάμεσα στους Καλούς Λιμένες και στα Πλατιά Περάματα, με ιδιαίτερη ομορφιά που αξίζει να ανακαλύψετε, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, απέκτησαν πρόσφατα και Σύλλογο: Ο «Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Κριγιοί» συγκροτήθηκε σε σώμα, με το Διοικητικό του Συμβούλιο να αποτελούν οι: Γκιαουράκη Μαρία (Πρόεδρος), Δασκαλάκη Μαρία (Ταμίας), Τζομπανάκη Μαρία (Γραμματέας), Μελαμπιανάκης Γιάννης & Χρηστάκης Αλέκος (Μέλη).

Πριν λίγες μέρες ο Σύλλογος έδωσε δυναμικό παρών στην εορτή του Αγίου Δημητρίου σε εκκλησία της περιοχής, κληρώνοντας ένα αρνί, προσφορά του Κτηνοτρόφου Αλέκου Μαριδάκη, από τους Αγίους Δέκα, τον οποίο ο Σύλλογος –που ευχόμαστε να είναι «καλοστέριωτος»!- ευχαρίστησε θερμά.

 

 

 

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.