Πολιτική

Υποψήφιος με τους ΑΝΕΛ και ο Μιχάλης Κοτζάκης

Υποψήφιος με τους ΑΝΕΛ και ο Μιχάλης Κοτζάκης

Ο κ. Κοτζάκης είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός, απόφοιτος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας.

A-
A+
07/11/2018 | 11:52

Άλλη μια υποψηφιότητα με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και μάλιστα  από το Τυμπάκι αυτή τη φορά.

Μετά τη συνδιάσκεψη του Ηρακλείου και τις επαφές που έγιναν με τον  Αντιπρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτη Σγουρίδη και παρουσία του Συντονιστή της Συντονιστικής Επιτροπής Π.Ε Ηρακλείου του Κινήματος Γιώργου Πιτσιδιανάκη εντάσσεται στις τάξεις των ΑΝΕΛ και ο Μιχάλης Κοτζάκης.

Ο Μιχάλης Κοτζάκης είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός, απόφοιτος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ηρακλείου,  με σπουδές και μεταπτυχιακούς τίτλους του εξωτερικού.

Η παρουσία του όπως και αυτή της κας. Δαριβιανάκη Μαρίας από τους Αγίους Δέκα έρχεται να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

(πρόκειται για τον εικονιζόμενο στη φωτο αριστερά)

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.