Α1 ΕΠΣΗ

Α1 ΕΠΣΗ: Ενιαίος όμιλος 20 ομάδων χωρίς Play off & Play out και …38 αγώνες

Α1 ΕΠΣΗ: Ενιαίος όμιλος 20 ομάδων χωρίς Play off & Play out και …38 αγώνες

Ενιαίος όμιλος με 20 ομάδες στην Α1

A-
A+
13/07/2016 | 14:42

Στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Ηρακλείου που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 11 Ιουλίου αποφασίστηκε το νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ να διεξαχθεί όπως ακριβώς “πρότειναν” τα σωματεία και όχι σε δύο ομίλους  με πρώτη και  δεύτερη φάση και στη συνέχεια ομίλους ανόδου και παραμονής .

H πρόταση διεξαγωγής του πρωταθλήματος σε ενιαίο όμιλο, προτάθηκε από 11 σωματεία ενώ εννέα δεν εξέφρασαν την άποψη τους και με βάση την πλειοψηφία “προκρίθηκε” η πρόταση του ενιαίου ομίλου.

Πάντως, την αγωνιστική περίοδο 2017-18 θα υπάρξει μείωση των ομάδων στις 18 αντί για 20 ενώ υπάρχει πρόβλεψη για περαιτέρω μείωση των ομάδων στις 16 από τη ποδοσφαιρική περίοδο 2018-19.

Τα σωματεία που απέστειλαν επιστολή με την οποία τάχθηκαν υπέρ του ενιαίου ομίλου, ήταν τα εξής: Αθλόπολις, Ανθεστίων, Ηρόδοτος, Ζαρός, ΟΦΑ, Μινωική, ΕΓΟΗ, Αλμυρός, Γιούχτας, Γόρτυς και Φαιστός.

Να σημειώσουμε ότι δεν θα υπάρχουν πλέον Play off & Play out ενώ η κάθε ομάδα θα παίξει συνολικά 38 παιχνίδια.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.