Διάφορα Σπορ

Aπό Αθήνα – Σπάρτη  σε 10 ώρες δύο ποδηλάτες  από τη Μεσαρά!

Aπό Αθήνα – Σπάρτη  σε 10 ώρες δύο ποδηλάτες  από τη Μεσαρά!

 29η Σπαρτακιάδα

A-
A+
11/10/2017 | 10:07

Στην 29η διεθνή Σπαρτακιάδα με ποδήλατα που έγινε πριν λίγες ημέρες,  συμμετείχαν και δύο αθλητές από τη Μεσαρά ενσωματωμένοι στο γκρούπ άλλων πέντε ποδηλατών από το Ηράκλειο . Συνοπτικά οι ποδηλάτες που έλαβαν   μέρος ήταν: Οι  Βαρανάκης Χάρης, Ομηρόλης Κυριάκος, Επιτροπάκης Πάρης, Ταβλαδοράκης Γιώργος, Καλέμπουμπας Μιχάλης, Νικολιδάκης Αντώνης (Βόρους), Παπαδάκης Αντώνης (Ζαρός). Συνολικά συμμετείχαν 351 ποδηλάτες και η απόσταση Αθήνα – Σπάρτη που διήνυσαν ήταν 256 χλμ, ενώ οι αθλητές από την Μεσαρά κάλυψαν την απόσταση σε 10 περίπου ώρες κάτω από αντίξοες συνθήκες (δύο ώρες υπό συνεχή βροχή).

Να σημειώσουμε ότι οι ποδηλάτες από το Ηράκλειο είχαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα την   υποστήριξη με αυτοκίνητο του Προπονητή ΑΜΕΑ της ΕΘΝΙΚΗΣ  ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ  ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ, Γιώργου  Βαρβεράκη.

Μπράβο σε όλους !

Ο κ. Βαρβεράκης, προπονητής ΑΜΕΑ

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.