ΕΠΣΗ - ΕΠΟ

Ενός λεπτού σιγή για τον Στέργιο Τσικολιδάκη

Ενός λεπτού σιγή για τον Στέργιο Τσικολιδάκη

A-
A+
29/12/2017 | 19:56

Τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή Στέργιου Τσικολιδάκη και στο σωματείο της Δαμάστας για τον άδικο και πρόωρο χαμό του, εκφράζει μέσω ανακοίνωσής της η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, ενώ παράλληλα γνωστοποιεί πως στις αναμετρήσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 7 Ιανουαρίου θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση: «Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή Στέργιου Τσικολιδάκη και στο σωματείο της Δαμάστας για τον άδικο και πρόωρο χαμό του. Όπως αποφασίστηκε, σε όλες τις αναμετρήσεις που θα γίνουν στις 7 Ιανουαρίου και θα είναι οι πρώτες για τη νέα χρονιά, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του».

Πηγή : Νέα Κρήτη

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.