Καράτε

Εντυπωσιακοί για μιά ακόμη φορά οι αθλητές του Α.Σ.Καράτε Μοιρών –Τυμπακίου

Εντυπωσιακοί για μιά ακόμη φορά οι αθλητές του Α.Σ.Καράτε Μοιρών –Τυμπακίου

A-
A+
13/05/2018 | 19:30

Με τον καλύτερο τρόπο τελείωσε και η δεύτερη μέρα του πανελλήνιου κυπέλλου shito ryu καράτε του  Α. Σ. Μοιρών –Τυμπακίου αφού οι μεγαλύτεροι αθλητές του συλλόγου συνέχισαν τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των μικρών με αποτέλεσμα να φέρουν στο σύλλογο κι άλλες πρωτιές, κι αλλά χρυσά μετάλλια.

Συνοπτικά από χθες 1) Κοτσιφάκης Αλέξανδρος 1η θεση σε kata και koumite.2) Χαλιλάι Μάνος 1η θεση σε kata και koumite. 3)Καπετανάκη Νικη 1η θεση σε kata και koumite. 4) Λαντζουράκης Μανολης 1η θεση σε kata και koumite. 5) Κυδωνάκη Κέλλυ 1η θέση στο koumite δεν πήρε μέρος στο kata. 6) Σταθοράκης Μανώλης 1η θέση στο kata 2η θέση στο koumite , μια εντυπωσιακή εμφάνιση απ όλα τα παιδιά.
«Ευχαριστώ τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και εσάς για την αφοσίωση και την προσπάθεια που κάνετε όλα αυτά τα χρόνια…» . δήλωσε ο προπονητής του συλλόγου κ. Σταυρουλαντωνάκης Χαράλαμπος.

Πρωτιές από τους Χαλιλάϊ -Κοτσιφάκη

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.