Κους Κους

Καλοφόρετα και γουρλίδικα τα νέα αντιανεμικά και σακίδια των Νέων Μοιρών!

Καλοφόρετα και γουρλίδικα τα νέα αντιανεμικά και σακίδια των Νέων Μοιρών!

A-
A+
20/03/2018 | 17:54

Συνάντηση στο γνωστό καφενείο-ρακάδικο των Μοιρών «Μπάι…Ράκι» είχαν το απόγευμα της Τρίτης 20 Μαρτίου ποδοσφαιστές και μέλη της διοίκησης της Ομάδας «Νέων Μοιρών» με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού και χορηγό της ομάδας Μαλλιαράκη Νίκο, όπου έγινε η παράδοση- παραλαβή των αντιανεμικών μπουφάν χορηγίας του παραπάνω καταστηματος.

Την ίδια μέρα, η διοίκηση της ομάδας παρουσίασε και το σακίδιο πλάτης χορηγίας του Γραφείου Γενικού  Τουρισμού Τυμπακίου Κapetanakis, του κ. Καπετανάκη Αντώνη. Εμείς να ευχηθούμε «καλοφόρετα» τα ρούχα και τα σακίδια και να αποδειχτούν…γουρλίδικα για νικηφόρες εμφανίσεις της ομάδας!

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.