Νότια Κρήτη

Νέα ανακοίνωση από τη Γόρτυνα: «Ανακρίβειες, λάσπη, απειλές και ψέματα!»

Νέα ανακοίνωση από τη Γόρτυνα: «Ανακρίβειες, λάσπη, απειλές και ψέματα!»

"Δεν θ' αφήσουμε κανένα να αμαυρώσει την ιστορία της δικής μας ομάδας!"

A-
A+
20/11/2018 | 18:18

Σε άλλη μια ανακοίνωση για το Κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ προχώρησε η Γόρτυνα.

Αναλυτικά:

«Επειδή τα δημοσιεύματα και οι ανακοινώσεις για τον κυριακάτικο ματς ΓΟΡΤΥΣ-Π.Α.Ο.Κ. συνεχίστηκαν κι εχθές. Κι επειδή οι ανακρίβειες, η λάσπη, οι απειλές και τα ψέματα από τα οποία είναι γεμάτες οι ανακοινώσεις της διοίκησης του Π.Α.Ο.Κ. έχουν και τα όρια τους, απευθυνόμαστε στον απλό φίλαθλο κόσμο του Κρουσώνα, ενημερώνοντάς τον ότι αν θέλει να μάθει τί πραγματικά έγινε μετά το τέλος του αγώνα ΓΟΡΤΥΣ-Π.Α.Ο.Κ. μπορεί να ανατρέξει στα επίσημα έγγραφα του αγώνα, αλλά και στο δημοσίευμα μεγάλης και έγκριτης αθλητικής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας που κάλυπτε δημοσιογραφικά το συγκεκριμένο αγώνα.

Σ’ αυτά θα αναζητήσει το «απίστευτο ξύλο εναντίων των παικτών, των παραγόντων και των φιλάθλων του Π.Α.Ο.Κ.», αλλά δεν θα το βρει πουθενά.

Σ’ αυτά θ’ αναζητήσει «τη δεκαετία του 50 που γύρισε πίσω το ποδόσφαιρο», αλλά δεν θα τη βρει επίσης πουθενά.

Σ’ αυτά θ’ αναζητήσει τους «αρχιμάστορες ποδοσφαιριστές της Γόρτυνας», αλλά θα διαπιστώσει με έκπληξη ότι ο αρχιμάστορας όλων των γεγονότων του κυριακάτικου ματς δεν ήταν κάποιος ποδοσφαιριστής της Γόρτυνας, το αντίθετο μάλιστα.

Θα διαπιστώσει επίσης με έκπληξη ότι μετά το τέλος του ματς!!! αποβλήθηκε ποδοσφαιριστής του Π.Α.Ο.Κ., γιατί άραγε;

Όσο δε για το περιβόητο θέμα της συνοδείας με περιπολικό, δεν χρειάζεται να είναι κανείς νομικός για να καταλάβει ότι από τα αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνος δεν προκύπτει κανένα απολύτως γεγονός το οποίο να δικαιολογεί την κλίση αστυνομικής δύναμης. Τώρα γιατί και πώς κλήθηκε η αστυνομία, θα το βρουν τα αρμόδια ποδοσφαιρικά όργανα του τόπου μας.

Ο φίλαθλος λοιπόν κόσμος του Κρουσώνα έχει και νου και κρίση και μπορεί εύκολα να διαπιστώσει τί πραγματικά έγινε στο ματς ΓΟΡΤΥΣ-Π.Α.Ο.Κ. και από ποιούς. Αλλά κυρίως γιατί έγιναν όλα αυτά, μετά από μια ήττα του Π.Α.Ο.Κ. από μια ομάδα που έπαιζε για 60 λεπτά χωρίς τον βασικό της φορ, για 52 λεπτά με παίχτη λιγότερο και με πιτσιρίκια που όμως μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της Γόρτυνας έτρωγαν σίδερα.
Δ
ηλώνουμε στο φίλαθλο κόσμο του Κρουσώνα, ότι τιμούμε και σεβόμαστε την ποδοσφαιρική ιστορία του σωματείου τους και του τόπου τους, όπως και κάθε άλλου σωματείου που έρχεται στον τόπο μας, αλλά δεν θ’ αφήσουμε κανένα να αμαυρώσει την ιστορία της δικής μας ομάδας, στο βωμό εντυπώσεων, αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, αποποίησης ευθυνών και απόδοσης τους σε λάθος κατεύθυνση.

Με εκτίμηση στο φίλαθλο κόσμο του Κρουσώνα και του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου

Α.Σ. ΓΟΡΤΥΣ»

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.