Ποδόσφαιρο

O AOT καταδικάζει την χειροδικία κατά του Αναγνωστάκη

O AOT καταδικάζει την χειροδικία κατά του Αναγνωστάκη

Από τον Κεφαλούκο του Γιούχτα

A-
A+
12/03/2018 | 13:31

Ο Αθλητικός Όμιλος Τυμπακίου καταδικάζει τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή του Γιούχτα Λάμπρου Κεφαλούκου, για τη χειροδικία κατά τη διάρκεια του αγώνα, στον αρχηγό της ομάδας Ηρακλή Αναγνωστάκη, πράξη η οποία έγινε αντιληπτή και από τους δυο πάγκους αλλά δεν έγινε αντιληπτή από τον διαιτητή του αγώνα κ. Ζαχαριουδάκη, του οποίου ευχόμαστε και εις ανώτερα αλλά λόγω του συγκεκριμένου περιστατικού επιθυμούμε να μην ξανασφυρίξει αγώνα της ομάδας μας.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη διοίκηση του Γιούχτα για την άψογη φιλοξενία, και σε καμία περίπτωση δεν τη συνδέουμε με το παραπάνω περιστατικό το οποίο και θεωρούμε μεμονωμένο.

Εκ του Δ.Σ. του ΑΟΤ

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.