Κους Κους

Α.Ο ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ: «Συγχαίρουμε όλους αυτούς που μετατρέπουν ένα χώρο άθλησης σε χωματερή…»

Α.Ο ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ: «Συγχαίρουμε όλους αυτούς που μετατρέπουν ένα χώρο άθλησης σε χωματερή…»

A-
A+
04/12/2017 | 20:26

Δριμύτατη ανακοίνωση – επίθεση εξαπέλυσε μέσω του διαδικτύου ο πρόεδρος  του  Α.Ο Δόξα Γαλιάς κ. Σταθοράκης  σ εκείνους τους συγχωριανούς του αλλά και ξενοχωριανούς που μετατρέπουν τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και τον δρόμο που οδηγεί σ΄ αυτό σκουπιδότοπο.

Αναλυτικά  η Ανακοίνωση του

«Αισθανόμαστε την βαθύτατη ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς, Γαλιανούς και ξενοχωριανούς, που αργά αλλά σταθερά μετατρέπετε τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου Γαλιάς καθώς και τον δρόμο που συνδέει το γήπεδο με τη Γαλιά, σε ένα υπέροχο σκουπιδότοπο. Θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για το ότι όσο εμείς κι αν προσπαθούμε εσείς είστε  πάντα ένα βήμα μπροστά καταφέρνοντας να μετατρέπετε ένα χώρο άθλησης και ψυχαγωγίας σε μια μεγαλοπρεπέστατη χωματερή. Αυτό θα παραδώσουμε αύριο στα παιδιά σας…έτσι..για να δουν και να βιώσουν την παιδεία και τον πολιτισμό των γονέων τους…

Με ειλικρινή αγάπη προς τον συνάνθρωπο

Ο πρόεδρος
Σταθοράκης Γιώργος»

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.