Βόλευ

Ο ΓΑΣΜεσαράς , μοναδικός εκπρόσωπος της Κρήτης στη νέα Pre League

Ο ΓΑΣΜεσαράς , μοναδικός εκπρόσωπος της Κρήτης στη νέα Pre League

A-
A+
01/06/2017 | 22:17

Συμπληρώθηκε τελικά ο «μαγικός » αριθμός 12 που χρειαζόταν για να δημιουργηθεί η νέα κατηγορία Pre League Γυναικών στο βόλεϊ στην οποία θα συμμετάσχει τη νέα σεζόν 2017-18 και η «δική» μας ομάδα του Γ.Α.Σ.Μεσαράς

Συνολικά οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στην νέα κατηγορία των γυναικών είναι οι 12 παρακάτω : ΑΣΠ Θέτις, ΑΕΚ Αθηνών, ΧΑΝΘ, ΑΟ Ηλυσιακός, ΓΣ Πετρούπολης, ΑΟ Λαμίας 2013, ΦΟ Βριλησσίων, ΓΣ Πανιώνιος, ΑΣΠ Απόλλων, Ζηρίνειος ΑΟΝ, ΓΑΣ Μεσσαράς, ΑΟ Αιγάλεω.  

Από αυτές οι οκτώ είναι αθηναϊκές ενώ  η ΧΑΝΘ από τη Θεσαλονίκη , η ΑΣΠ Απόλλων από την Πάτρα , η Λαμία και Ο ΓΑΣΜεσαράς , μοναδικός εκπρόσωπος της Κρήτης 

Τελευταία ομάδα που δήλωσε συμμετοχή ήταν το Αιγάλεω.

Όσον αφορά την Pre League Ανδρών, εκεί δήλωσαν συμμετοχή μόνο 10 ομάδες και δεδομένου ότι το όριο για την συγκρότηση της κατηγορίας ήταν 12 ομάδες, η κατηγορία αυτή δεν θα δημιουργηθεί.

.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.