Διάφορα Σπορ

Πανελλήνιο ρεκόρ από τον Στρατή Γεωργίου Ηλιάκη από τους Αγίους Δέκα !

Πανελλήνιο ρεκόρ από τον Στρατή Γεωργίου Ηλιάκη από τους Αγίους Δέκα !

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών

A-
A+
19/07/2017 | 13:54

Με ένα νέο Πανελλήνιο ρεκόρ που πέτυχε την πρώτη ημέρα των αγώνων , ο Ηλιάκης Ευστράτιος εντυπωσίασε για άλλη μιά φορά με την παρουσία του,  ενώ άφησε πολλές ελπίδες για το μέλλον.  Συγκεκριμένα στην κατηγορία Παμπαίδων Α΄ ο Ηλιάκης Ευστράτιος  κατέρριψε το προηγούμενο  ρεκόρ στα 100 μέτρα επιφανείας του Δουλγεράκη Ιωάννη , σημειώνοντας  χρόνο 41 ΄΄ 64 έναντι 42 ΄΄ 37 που ήταν το προηγούμενο ρεκόρ. Να σημειώσουμε ότι ο πατέρας του μικρού Στρατή , Γεώργιος κατάγεται από τους Αγίους Δέκα και παλιότερα υπήρξε ποδοσφαιριστής του ΑΟΤ και άλλων ομάδων ενώ η μητέρα του το γένος Πανιεράκη κατάγεται από το Τυμπάκι. Οι αγώνες ήταν για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών και προαγωνιστικών τεχνικής κολύμβησης και έγιναν στο κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου από 13-16 Ιουλίου.

Εκτός όμως από τον Στρατή , άριστα τα πήγε και η «μικρή» κόρη του Γιώργου η  Κλειώ η οποία με τη σειρά της πέτυχε Πανελλήνιο ρεκόρ  στα 100 μ Υ/Β στην κατηγορία της και φυσικά κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Η Ηλιάκη Κλειώ στο κέντρο

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.