ΕΠΣΗ - ΕΠΟ

Ποιά είναι η θέση της ΕΠΣΗ για τους προπονητές;

Ποιά είναι η θέση της ΕΠΣΗ για τους προπονητές;

A-
A+
01/12/2016 | 22:02

Το θέμα των προπονητών απασχολεί τις τελευταίες ημέρες το τοπικό ποδόσφαιρο με την ΕΠΣΗ να παίρνει θέση και να εφιστά σε όλους την προσοχή για την τήρηση της προκήρυξης. Αναλυτικά:

«Μετά το θέμα που προέκυψε με την ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου, η ΕΠΣΗ υπενθυμίζει ότι η καταλυτική ημερομηνία για την έκδοση του Δελτίου Πιστοποίησης ήταν η 31/10/2016.

Η ΕΠΣΗ εφιστά την προσοχή στα σωματεία και τους προπονητές ώστε να τηρούν την προκήρυξη Πρωταθλήματος περιόδου 2016-17, σύμφωνα με την οποία «οι προπονητές των σωματείων της  Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας, θα πρέπει υποχρεωτικά να πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζονται στον Κανονισμό Προπονητών Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ περιόδου 2016 να είναι κάτοχοι ταυτότητας – διπλώματος UEFA B (και άνω) να κατέχουν ταυτότητα τριετίας UEFA  με λήξη της 31/12/2018 και να κατέχουν Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή που εκδίδεται από την Ε.Π.Σ. Ηρακλείου, κατόπιν απόφασης της ΕΠΟ.

Συνεπώς τα ερασιτεχνικά Σωματεία της Α1 της Ενώσεως μας  υποχρεούται να προσλαμβάνουν προπονητή κάτοχο UEFA B’ και άνω.

Προπονητής και ο τυχόν βοηθός Προπονητή, ο οποίος δεν κατέχει το Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητού, απαγορεύεται να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο (Τεχνική Περιοχή), να παραμείνει και να δίνει οδηγίες στους ποδοσφαιριστές».

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.