Κους Κους

Ρ-άστα τα μαλάκια σου τ΄ ανακατωμένα…

Ρ-άστα τα μαλάκια σου τ΄ ανακατωμένα…

A-
A+
10/03/2018 | 18:57

Θεωρείται σταθερή αξία του  ΓΑΣΜεσράς και είναι πάντα από τις διακριθέντες όπως και στο σημερινό ματς της ομάδας της με την πρωτοπόρο Θέτιδα στο «κλειστό» Μοιρών. Πρόκειται  για την Τζίνα Ξαγοραράκη που ξεχώρισε όχι μόνο για την απόδοση της αλλά και  για το νέο λουκ και τα ράστα  μαλιά της ακολουθώντας όπως μας είπε η ίδια  την μόδα της εποχής .

Με την δίδυμη αδελφή της Βαρβάραγράφουν τη δική τους ιστορία στο βόλεϊ έχοντας πάντα από κοντά τους δύο γονείς τους που βρίσκονται σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια στο κλειστό. Καλή επιτυχία και σταδιοδρομία και στις δύο που σίγουρα αποτελούν πλέον  τα πρότυπα  για τα νέα κορίτσια  του ΓΑΣΜ!

Όσο για τη Βαρβάρα με το νέο λουκ που θέλει ξυρισμένα τα μαλλιά γύρω γύρω από τους κροτάφους (φωτο)  : «Ρ-άστα τα μαλάκια σου τ΄ανακατωμένα¨ θα λέγαμε,  παραποιώντας για λίγο το γνωστό λαίκό άσμα…

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.