Νότια Κρήτη

Τετραπλή ανανέωση και δύο νέες προσθήκες για τον ΓΑΣ Μεσσαράς

Τετραπλή ανανέωση και δύο νέες προσθήκες για τον ΓΑΣ Μεσσαράς

A-
A+
01/08/2017 | 20:32

Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Μεσσαράς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τις αθλήτριες που αποτέλεσαν τον βασικό κορμό της περασμένης επιτυχημένης αγωνιστικής περιόδου.
Αναλυτικότερα μετά την ανανέωση της αρχηγού ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΠΟΔΑΡΑ, (διαγώνια, 1995, 1,85μ), σειρά είχαν η έμπειρη κεντρική ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΥΡΕΑ, (κεντρική, 1992, 1,82μ), η οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην περσυνή σεζόν, η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΕΩΡΓΙΛΑ, (ακραία, 2000,1,78μ), η οποία αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη της προηγούμενης σεζόν με αποκορύφωμα την κλήση της στις αναπτυξιακές Εθνικές ομάδες και τέλος με την πρωταθλήτρια του beach volley αλλά και ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας της ανόδου στην pre league ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, (ακραία, 1993, 1,80μ).
Μετά την επιστροφή των διδύμων αδελφών ΞΑΓΟΡΑΡΑΚΗ (ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΣ) επανέρχεται στην ομάδα και η έμπειρη ακραία ΣΟΦΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ, (ακραία, 1994, 1,78μ) η οποία επιστρέφει μετά απο διάλλειμα ενός χρόνου όπου αγωνίστηκε στην Γ.Ε.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.
Επίσης στον Γ.Α.Σ.ΜΕΣΣΑΡΑΣ θα ενταχθεί και η ΕΥΗ ΜΥΓΔΑΛΗ, (πασαδόρος, 1987, 1,80μ), η οποία αφήνει την Γ.Ε.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ για την Μεσσαρά.
Η ομάδα μας καλωσορίζει όλες τις αθλήτριες , τους εύχεται να είναι υγιείς και μέσω των στόχων της ομάδας μας να εκπληρώσουν και τους προσωπικούς τους στόχους.

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.