Διάφορα Σπορ

Χωρίς διακρίσεις αλλά πολλές εμπειρίες για τους αθλητές της Α.Λ.Μεσαράς

Χωρίς διακρίσεις αλλά πολλές εμπειρίες για τους αθλητές της Α.Λ.Μεσαράς

Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ξίφους Ασκήσεως Αγοριών - Κοριτσιών U-14

A-
A+
10/11/2017 | 10:34

Χωρίς διακρίσεις αλλά με πολλές εμπειρίες γύρισαν από την Θεσσαλονίκη οι 8 αθλητές τις Αθλητικής λέσχης Mεσαράς .

Αναλυτικά,  την Παρασκευή 3/11 οι Αυγουστάκης Μανώλης και η Σφακιανάκη Δήμητρα αγωνίστηκαν στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ξίφους Ασκήσεως Αγοριών – Κοριτσιών U-14, ο Αυγουστάκης με 5 στις 5 νίκες στο πουλ του και  7ος στην γενική κατάταξη πέρασε στους 32 χωρίς αγώνα ,  και στους 16 κερδίζοντας των Ταρασίδη Ευάγγελο , ενώ δεν κατάφερε να περάσει στην 8άδα καθώς  ηττήθηκε με 15/8 από των Γάλλο DuboisMarcello.

Η Σφακιανάκη με 5 νίκες σε 5 αγώνες στην πουλ της κατετάγη δεύτερη στην γενική κατάταξη και πέρασε και αυτή χωρίς αγώνα στους 16 όπου  έπαιξε με την Mladenova Sara από την Βουλγαρία για την πρόκριση στους 8 και έχασε με 15-11 και κατετάγη τελικά  9η.

Το Σάββατο στο 3ο  κύπελλο ξιφασκίας «ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 2017».

Ο Φουστανάκης Στέλιος -Ραφαήλ με 5 νίκες σε 6 αγώνες ήταν  10ος στην γενική βαθμολογία και πέρασε χωρίς αγώνα στους 64. Στη συνέχεια πέρασε 32 καθώς κέρδισε με  15/12 των Ντόνο Μάριοκαι στους 16 μετά τη νίκη του επί του  Αλβανού Γεώργιου με 15/6 .  Επόμενος αντίπαλος ο Πασαμ Φίλιππος των οποίο κέρδισε με 15/10 , και μπήκε στα μετάλλια 8δα , εκεί αντιμετώπισε των Αμπαλοφ Γεώργιο , από των οποίο νικήθηκε και τερμάτισε 5ος στη τελική κατάταξη

 

Ο Γρηγοριάδης Παύλος  32ος

Τσακιράκης Θεόδωρος 39ος

Χατζηγεωργίου Νικόλας 40ος

Πατσιανοτάκης Χαράλαμπος 55ος

 

Την Κυριακή αγωνίστηκε η Σταματάκη Ειρήνη και κατετάγη 40η ανάμεσα σε 66 αντιπάλους
Το Δ.Σ. της Α.Λ. ΜΕΣΑΡΑΣ

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.