Αυτοδιοίκηση

Διαγωνισμός για τον επιβλέποντα του αεροδρομίου στο Καστέλι

Διαγωνισμός για τον επιβλέποντα του αεροδρομίου στο Καστέλι

Η σύμβαση θα σταλεί στο Ελεγχτικό Συνέδριο για έλεγχο και θα έρθει για επικύρωση στη Βουλή.

A-
A+
12/03/2018 | 20:04

Μέσα στην άνοιξη  αναμένεται να υπογραφεί η σύμβαση ανάμεσα στο Ελληνικό δημόσιο και την ανάδοχο εταιρεία για την έναρξη των εργασιών κατασκευής του αεροδρομίου στο Καστέλι.

Σήμερα έγινε ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του Ανεξάρτητου Μηχανικού του έργου, στην ουσία για την ανάδειξη του επιβλέποντα. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν τέσσερις διεθνής εταιρείες με εμπειρία στην κατασκευή αεροδρομίων. Η διαδικασία για τον Ανεξάρτητο Μηχανικό αναμένεται να ολοκληρωθεί σε δεκαπέντε ημέρες και στη συνέχεια θα σταλεί η σύμβαση στο Ελεγχτικό Συνέδριο για έλεγχο.

Τις επόμενες εβδομάδες θα έρθει η σύμβαση στη βουλή για κύρωση και αμέσως μετά θα υπογραφεί από το Ελληνικό Δημόσιο και την Κοινοπραξία που ανέλαβε την εργολαβία.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.