Αυτοδιοίκηση

Διέφυγε τον κίνδυνο ο πρώην Δήμαρχος

Διέφυγε τον κίνδυνο ο πρώην Δήμαρχος

Στο στάδιο της ανάρρωσης ο Δημήτρης Κουνενάκης.

A-
A+
04/12/2017 | 14:34

Διέφυγε τον κίνδυνο και έχει μπει στο στάδιο της ανάρρωσης ο τέως Δήμαρχος Αγίου Νικολάου και Πρόεδρος του ΟΑΚ, Δημήτρης Κουνενάκης.

Ο κ. Κουνενάκης είχε υποστεί αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο το πρωί της Πέμπτης. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου έγιναν οι πρώτες απεικονιστικές εξετάσεις και διαπιστώθηκε το πρόβλημα. Ακολούθως διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλεύεται στην νευρολογική κλινική.

Μετά την παρέλευση του 48ωρου διέφυγε τον κίνδυνο, όπως επεσήμαναν οι θεράποντες ιατροί, στους οικείους του.

Από το Σάββατο το πρωί ξεκίνησε η σίτισή του ενώ από το μεσημέρι της ίδια μέρας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η θεραπεία του για την υποχώρηση του εγκεφαλικού αιματώματος και την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του.

Οι γιατροί κάνουν λόγο για σταθερά βελτιούμενη εξέλιξη ενώ φίλοι και συνεργάτες που τον επισκέφθηκαν αναφέρουν πως έχει καλή διάθεση, μίλησε μαζί τους, τους χαμογέλασε και γενικά είχε πολύ καλή επικοινωνία με το περιβάλλον.

 ΑΝΑΤΟΛΗ

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.