Νότια Κρήτη

Δημοπρατείται το έργο «Αρμένοι – Παλέ», προϋπολογισμού 14.800.000 ευρώ

Δημοπρατείται το έργο «Αρμένοι – Παλέ», προϋπολογισμού 14.800.000 ευρώ

Εγκρίθηκε η δημοπράτηση του έργου «Αναβάθμιση  επαρχιακής οδού Ρέθυμνο -Αγία Γαλήνη.

A-
A+
24/05/2018 | 12:35

Τη δημοπράτηση του έργου «Αναβάθμιση  επαρχιακής οδού Ρέθυμνο -Αγία Γαλήνη, τμήμα: «Αρμένοι – Παλέ», συνολικού προϋπολογισμού 14.800.000 Ευρώ, ενέκρινε κατά τη χτεσινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κρήτης. 

Επιπλέον κατά τη συνεδρίαση εγκρίθηκε η διάθεση πίστωσης καθώς και η διακήρυξη της δημοπράτησης δύο ακόμα έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, συνολικού προϋπολογισμού 448.000 Ευρώ και συγκεκριμένα

● Του έργου «Καθαρισμοί ποταμών και τεχνικών έργων», προϋπολογισμού 248.000 Ευρώ, το οποίο αφορά στην απομάκρυνση απορριμμάτων, μπαζών ή βλάστησης από τα τεχνικά (διάβασης υδατορεμάτων) οδοποιίας και από τμήματα της κοίτης των υδατορεμά-των ανάντη και κατάντη των τεχνικών.

● Του έργου « Αντιπλημμυρική προστασία και αποκατάσταση ζημιών από πλημμύ-ρες στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης», προϋπολογισμού 200.000 Ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει εργασίες αντιπλημμυρικής προστασίας και αποκατάστασης ζημιών από πλημμύρες σε ποταμούς, ρέματα και παρόχθια τμήματα αυτών.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.