Νότια Κρήτη

Εκδήλωση για τα συνοδευτικά μέτρα του ΤΕΒΑ στο Δήμο Βιάννου

Εκδήλωση για τα συνοδευτικά μέτρα του ΤΕΒΑ στο Δήμο Βιάννου

Για την κατάρτιση των ωφελουμένων σε νομικά, φορολογικά και οικονομικά ζητήματα.

A-
A+
03/08/2017 | 19:20

Εκδήλωση με θέμα τα  συνοδευτικά μέτρα του επιχειρησιακού προγράμματος επισιτιστικής βοήθεια και βασικής υλικής συνδρομής του ΤΕΒΑ της Περιφέρειας Κρήτης .

Στο πλαίσιο των Συνοδευτικών Μέτρων του Ε.Π. του ΤΕΒΑ, πραγματοποιείται στον Δήμο Βιάννου (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου)  ως συμπράττων κοινωνικός εταίρος της Περιφέρειας Κρήτης  , από την Περιφέρεια Κρήτης το Επιχειρησιακό πρόγραμμα ΤΕΒΒΑ και την Ένωση Καταναλωτών Περιφέρειας Κρήτης, ημερίδα  – εκδήλωση με θέμα τα  συνοδευτικά μέτρα του επιχειρησιακού προγράμματος επισιτιστικής βοήθεια και βασικής υλικής συνδρομής του ΤΕΒΑ της Περιφέρειας Κρήτης .

Οι ημερίδα  έχει ως σκοπό να  εστιάσει  στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, με γνώμονα την κατάρτιση των ωφελουμένων, στοχεύοντας στην επίλυση ειδικών νομικών θεμάτων, (οφειλές στις τράπεζες και στο δημόσιο, ρυθμίσεις δανείων, φορολογικές διαδικασίες, κ.α.) καθώς και στην εκπαίδευση για ορθολογική διαχείριση του οικογενειακού προϋπολογισμού με μεγαλύτερη σύνεση, δίνοντας χρήσιμες συμβουλές, για τον σχεδιασμό και τον έλεγχο των δαπανών, επιδιώκοντας στην συντήρησή τους, μέσω της οικονομικής οργάνωσης του νοικοκυριού.

Το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής

Παρασκευή 04 Αυγούστου 2017 (ώρα: 12:00 – 14:00)

(Δήμος Βιάννου – Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: 11:00 – 11:30: Υποδοχή – Εγγραφή Συμμετεχόντων

11:30 – 11:45: Χαιρετισμοί: Μπαριτάκης Παύλος – Δήμαρχος Βιάννου

11:45 – 12:15: ΘΕΜΑ: Ανάλυση Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων και Σύνταξη Οικογενειακού Προϋπολογισμού εισηγητής: Αγγελάκη Αντιγόνη – Οικονομολόγος – Λογίστρια

12:15 – 12:45: ΘΕΜΑ: Κοινωνικές Επιπτώσεις Οικονομικής Κρίσης στην Οικογένεια και Οικογενειακός Προϋπολογισμός εισηγητής: Ανυφαντάκη Αναστασία – Κοινωνική Λειτουργός, Συστημική – Οικογενειακή Σύμβουλος

12:45 -13:30: ΘΕΜΑ: Νομική Υποστήριξη εισηγητής: Ξαγοραράκη Ζαμπελίνα – Δικηγόρος

13:30 – 14:00: Τοποθετήσεις– Συζήτηση

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.