Νότια Κρήτη

Επιχορήγηση ύψους 282.453 ευρώ στον Δήμο Αγίου Βασιλείου

Επιχορήγηση ύψους 282.453 ευρώ στον Δήμο Αγίου Βασιλείου

Για την εξόφληση υποχρεώσεων που προέρχονται από δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής.

A-
A+
10/10/2017 | 11:44

Επιχορήγηση ύψους 282.453 ευρώ ενέκρινε ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης στον Δήμο Αγίου Βασιλείου για την εξόφληση υποχρεώσεων που προέρχονται από δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής και οι οποίες έχουν καταστεί τελεσίδικες έως 31/7/2017, στο πλαίσιο του Προγράμματος Αυτοδιοίκηση Κοινωνική Συνοχή – Ισόρροπη Ανάπτυξη (ΑΚΣΙΑ).

Ο Δήμος Αγίου Βασιλείου ήταν από τους πρώτους που πληρούσαν τις προϋποθέσεις προκειμένου να εξοφλήσει τις οικονομικές υποχρεώσεις που κληρονόμησε από προηγούμενες δημοτικές περιόδους.

Η επιχορήγηση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει το σχέδιο σταδιακής εξυγίανσης που εφαρμόζει ο Δήμαρχος, Γιάννης Ταταράκης, το οποίο είχε την ευκαιρία να αναπτύξει και σε κατ ιδίαν συνάντηση με τον Υπουργό και το οποίο κινείται στους άξονες, περιστολή δαπανών με ορθολογική και χρηστή διαχείριση, εξόφληση χρεών και κάλυψη λειτουργικών δαπανών και δράσεων. Μια πολιτική που όταν κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση επιβραβεύεται και από την πολιτεία.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.