Νότια Κρήτη

Νέα χρηματοδότηση ύψους 80.000 ευρώ για τον Δήμο Αγίου Βασιλείου

Νέα χρηματοδότηση ύψους 80.000 ευρώ για τον Δήμο Αγίου Βασιλείου

Η συγκεκριμένη πίστωση αφορά παρεμβάσεις στην Τοπική Κοινότητα Καρινών.

A-
A+
10/11/2017 | 9:01

Μια νέα χρηματοδότηση ύψους 80.000 ευρώ για τον Δήμο Αγίου Βασιλείου υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Η συγκεκριμένη πίστωση αφορά παρεμβάσεις στην Τοπική Κοινότητα Καρινών.

Ο συνολικός προϋπολογισμός των έργων ανέρχεται στο ποσό των 150.000 ευρώ (70.000 ευρώ από πόρους Δήμου) και αφορούν παρεμβάσεις στο δρόμο Καρίνες-Λίβαδος όπου έχουν γίνει καθιζήσεις καθώς και επέκταση μήκους 6μέτρων υφιστάμενου τεχνικού, τσιμεντοστρώσεις σε διάφορα σημεία της Τοπικής Κοινότητας και κατασκευή δύο τοιχίων αντιστήριξης, όπως επίσης ασφαλτοστρώσεις τμημάτων δρόμου προς Λαμπινή αλλά και προς Πατσό.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης ευχαρίστησε για πολλοστή φορά των Περιφερειάρχη για την άμεση ανταπόκριση του όπως επίσης και τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, Υποστράτηγο Κωστή Λαγουδάκη για την καθοριστική συμβολή του σε ένα δίκαιο αίτημα της γενέτειρας του.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.