Αυτοδιοίκηση

Πρόσληψη πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής στην Αυτοδιοίκηση – Ποιες είναι οι θέσεις στην Κρήτη

Πρόσληψη πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής στην Αυτοδιοίκηση – Ποιες είναι οι θέσεις στην Κρήτη

A-
A+
16/10/2018 | 11:41

Δημοσιεύθηκε και φέτος η έγκριση κατανομής θέσεων για την πρόσληψη πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σκοπό τη στελέχωση των ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού και των νομικών τους προσώπων, που θα υλοποιήσουν Προγράμματα Άθλησης για Όλους για την περίοδο 2018-2019.

Η Κοινή Υπουργική Απόφαση (Υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση – Αν. Υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη –  Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου & Υφ. Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη) περιλαμβάνει αναλυτικό Πίνακα με την κατανομή 1.428 θέσεων σε 119 ΟΤΑ ανά την Χώρα. Πρόκειται για συμβάσεις ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Σημειώνεται πως η προκαλούμενη δαπάνη ανέρχεται κατ’ ανώτατο όριο σε 6.727.702,475 ευρώ και θα αντιμετωπίζεται αποκλειστικά από την είσπραξη εσόδων από την καταβολή αντιτίμου υπό τη μορφή διδάκτρων από τους ωφελούμενους ή από είσπραξη δωρεών και χορηγιών. Οι υποψήφιοι επιλέγονται βάσει του Οργανωτικού Πλαισίου Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (ΦΕΚ Β’ 1774/17.6.2016). Συγκεκριμένα στο άρθρο 9 του Οργανωτικού Πλαισίου αποτυπώνονται όλες οι λεπτομέρειες για τη διαδικασία επιλογής και πρόσληψης (έκδοση σχετικής προκήρυξης–ανακοίνωσης πρόσληψης προσωπικού, τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τα κριτήρια επιλογής για τον καθορισμό της σειράς κατάταξης, τα απαιτούμενα προσόντα, οι οικονομικοί όροι απασχόληση κ.ο.κ. ).

Οι θέσεις στην Κρήτη

Η κατανομή των θέσεων σε ΟΤΑ της Κρήτης έχει ως εξής:

– ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΡΧΑΝΩΝ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ (Αριθμός θέσεων 4),

-ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Αριθμός θέσεων 28),

-ΔΗΜΟΣ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ (Αριθμός θέσεων 4),

-ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ (Αριθμός θέσεων 2),

-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ (Αριθμός θέσεων 6),

-ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ (Αριθμός θέσεων 3),

-ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ (Αριθμός θέσεων 2).

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.