Νότια Κρήτη

Συνάντηση του Γιάννη Ταταράκη με εκπροσώπους εθελοντών αιμοδοτών

Συνάντηση του Γιάννη Ταταράκη με εκπροσώπους εθελοντών αιμοδοτών

Ο Δήμαρχος υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά τους εκπροσώπους στο χώρο του Δημαρχείου.

A-
A+
19/10/2017 | 10:48

Συνάντηση με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Ρεθύμνης είχε ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης. Σκοπός της επίσκεψης ήταν ο συντονισμός κοινών δράσεων με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών και την ενίσχυση του μηνύματος της ανιδιοτελούς προσφοράς αίματος, για την αντιμετώπιση των τεράστιων αναγκών σε όλη τη χώρα.
Ο Δήμαρχος υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά τους εκπροσώπους στο χώρο του Δημαρχείου και αφού συνεχάρη και ευχαρίστησε τους παριστάμενους προσωπικά για το τεράστιο έργο τους, τον μεγάλο αγώνα που κάνουν και την προσφορά τους στον συνάνθρωπο, δήλωσε σχετικά:
«Στη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε, ας ενωθούμε όλοι μαζί προκειμένου ο Δήμος μας να βρεθεί πρωτοπόρος αγάπης και συμμετοχής, μετατρέποντας τον εθελοντισμό σε πίστη και την εθελοντική αιμοδοσία σε συνείδηση.
Είναι υποχρέωση της Πολιτείας αλλά και όλων των φορέων να υποστηρίζουν με κάθε μέσο τις πρωτοβουλίες που δείχνουν αλληλεγγύη και σεβασμό στον συνάνθρωπο. Και εμείς σαν Δήμος Αγίου Βασιλείου ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε αυτήν την προσπάθεια. Πλέον παίρνει σάρκα και οστά ο σχεδιασμός μας, ο στόχος μας, να μεταλαμπαδεύσουμε το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας σε κάθε χωριό της περιοχής στηρίζοντας τέτοιου είδους δράσεις ώστε να γίνουμε πρότυπο σε αυτή την πράξη αγάπης, σε αυτή την απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Η εθελοντική αιμοδοσία και η ανιδιοτελής προσφορά είναι δείγμα κοινωνικής αλληλεγγύης που αποτελεί για μας, ως Δημοτική Αρχή, βασικό πυλώνα πολιτικής.»
Παρόντες στη συνάντηση ήταν: Ο κ. Χρήστος Πρωτόπαππας, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «ΠΟΣΕΑ», η κα Δέσποινα Ροδουσάκη, Γ. Γραμματέας «ΠΟΣΕΑ», ο πατέρας Γεώργιος Γαλεράκης, Πρόεδρος Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνου «Δότες Ζωής» και η κα Μαρία Νικολακάκη, Ταμίας του Συλλόγου.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.