Αυτοδιοίκηση

Συντονιστική επιτροπή και Ι. Μιχελογιαννάκης το θέμα των αυθαιρέτων

Συντονιστική επιτροπή και Ι. Μιχελογιαννάκης το θέμα των αυθαιρέτων

Εξέφρασαν το χρόνιο αίτημά τους για μελέτη ανάπλασης της περιοχής τους.

A-
A+
22/08/2017 | 17:57

Ο Βουλευτής Ηρακλείου Ιωάννης Μιχελογιαννάκης, πραγματοποίησε συνάντηση την Δευτέρα 21/08/2018 με την συντονιστική επιτροπή πολιτιστικών συλλόγων δυτικών προαστίων (εκτός σχεδίου πόλεως Ηρακλείου Κρήτης), Αγίου Ιωάννη Χωστού, Γιοφύρου-Ξεροποτάμου η «Αναγέννηση», Εσταυρωμένου και Λίντο.

Η συντονιστική επιτροπή ανέλυσε το ιδιότυπο καθεστώς ομηρίας των κατοίκων των συγκεκριμένων περιοχών και εξήγησαν στον βουλευτή του νομού γιατί οι ισχύοντες και οι προτεινόμενοι νόμοι για την ρύθμιση της αυθαίρετης δόμησης δεν μπορούν να εφαρμοστούν στις περιοχές τους. Εξέφρασαν το χρόνιο αίτημά τους για μελέτη ανάπλασης της περιοχής τους που θα καταγράψει την υφιστάμενη κατάσταση και συζήτησαν για το πρόβλημα του τίτλου της ιδιοκτησίας επί του αγροτεμαχίου και την δυνατότητα κατάργησης του εξ’ αδιαιρέτου ποσοστού επί του συνόλου του αρχικού γεωτεμαχίου για τον προσδιορισμό της συγκεκριμένης ιδιοκτησίας, επίσης επέδωσαν κείμενο στο βουλευτή που θα καταθέσει ως αναφορά προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων και τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γεώργιο Σταθάκη.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.