Νότια Κρήτη

Τα Πηγαϊδάκια ευχαριστούν το Περιφερειάρχη που βρίσκεται στο πλευρό τους

Τα Πηγαϊδάκια ευχαριστούν το Περιφερειάρχη που βρίσκεται στο πλευρό τους

"Είστε ένας άνθρωπος όπου έχετε διαφάνεια και αξιοκρατία σε όλες τις ενέργειές σας.

A-
A+
19/10/2018 | 14:31

Οι Πρόεδροι της Κοινότητας Πηγαϊδακίων και Πολιτιστικού Συλλόγου Πηγαϊδακίων-Καλών Λιμένων ευχαριστούν τον  κ. Αρναουτάκη, που όλα αυτά τα χρόνια βρίσκετε στο πλευρό του χωριού.

Η ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρει:

«Οι Πρόεδροι της Κοινότητας Πηγαϊδακίων και Πολιτιστικού Συλλόγου Πηγαϊδακίων-Καλών Λιμένων, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη (για την χρηματοδότηση του Συλλόγου μας με το ποσόν των 5000€) αλλά και όλων των κατοίκων του χωριού μας, διότι όλα αυτά τα χρόνια με μεγάλη προθυμία, αμεσότητα και αποτελεσματικότητα βρίσκεστε στο πλευρό μας. Είστε ένας άνθρωπος όπου έχετε διαφάνεια και αξιοκρατία σε όλες τις ενέργειές σας.

Αυτό χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο ο οποίος έχει ήθος, αρχές και αξίες».

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.