Κρήτη

Έκθεση Φωτογραφίας Σπουδαστών του ΙΕΚ Χανίων

Έκθεση Φωτογραφίας Σπουδαστών του ΙΕΚ Χανίων

A-
A+
15/08/2018 | 12:39

Οι απόφοιτοι του τμήματος φωτογραφίας του Δημόσιου ΙΕΚ Χανίων με αφορμή την ολικλήρωση της φοίτησης τους, πραγματοποιούν έκθεση με τίτλο «Σπουδή στη Φωτογραφία», παρουσιάζοντας μέρος των εργασιών που πράχτηκαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. 

Η ευρύτητα της χρήσης της φωτογραφίας στη σύγχρονη εποχή, ανέδειξε την ανάγκη ουσιαστικής κατανόησης των ποικίλων φωτογραφικών εφαρμογών, που καλύπτουν ένα φάσμα καλλιτεχνικών αλλά και εμπορικών προθέσεων. Σκοπός του προγράμματος σπουδών του ΔΙΕΚ Φωτογραφίας είναι η κατάρτιση των εκπαιδευόμενων σε θεωρητικό και πραγκτικό επίπεδο, έτσι ώστε με τις δεξιότητες που αποκτούν να συνεισφέρουν στην ανάπτυξη του τοπικού πολιτιστικού προϊόντος και στη βελτιστοποίηση της αφαρμογής εμπορικών φωτογραφικών υπηρεσιών.

Πύλη SABBIONARA, 17-24 Αυγούστου 2018-08-13
Εγκαίνια Παρασκευή 17-08-2018 και ώρα 20:30
Ώρες Λειτουργίας: 11:00-14:00 και 19:00-22:00

Διοργάνωση:
Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης
Συνδιοργάνωση: Δήμος Χανίων ΚΗΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.