Κρήτη

Το ΙΤΕ στις Βρυξέλλες

Το ΙΤΕ στις Βρυξέλλες

Το Γραφείο θα έχει επαφή με την Ελληνική Αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες.

A-
A+
09/11/2017 | 12:14

Γραφείο Επικοινωνίας στις Βρυξέλλες απέκτησε από την 1η Νοεμβρίου το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας με στόχο την ενημέρωση των μελών του για διεθνή και ευρωπαϊκά θέματα που άπτονται των δραστηριοτήτων του.

Το Γραφείο θα έχει επαφή με την Ελληνική Αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες, με Εθνικούς Εκπροσώπους των Προγραμμάτων Πλαισίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής καθώς και με αντίστοιχα γραφεία άλλων Ευρωπαϊκών Ερευνητικών Κέντρων, με σκοπό τον συντονισμό παρεμβάσεων που σχετίζονται με τις προτεραιότητες της Ελλάδας και του Ιδρύματος.

Η έδρα του Γραφείου βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Γραφείου της Περιφέρειας Κρήτης στις Βρυξέλλες  (Rond-Point Schuman 14, 1040 Brussels). Υπεύθυνη Επικοινωνίας είναι η κα Μαρία Τσιβερτάρα η οποία διαθέτει πολυετή εμπειρία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στις Γενικές Διευθύνσεις Έρευνας, Εκπαίδευσης και Πολιτισμού του γνωστού Προγράμματος χρηματοδότησης Νέων Ερευνητών Marie Skłodowska Curie.

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.