Κρήτη

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης   ‘BELLE HELLENE’

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ‘BELLE HELLENE’

Σπούδασε την τέχνη της ομορφιάς... και εξασφάλισε την επαγγελματική καταξίωση

A-
A+
09/09/2017 | 11:15

Στην Ελλάδα του 2017, στην Ελλάδα της κρίσης, της ανεργίας και της ανασφάλειας υπάρχει μια σχολή που μπορεί να σας προσφέρει σύντομα επαγγελματική αποκατάσταση.

Στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Belle Hellene, μπορείς να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα ή ακόμα και να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα και να κερδίσεις τα χρήματα που πάντα επιθυμούσες.

Ειδικότητες όπως η Αισθητική, Κομμωτική, Επαγγελματικό Μακιγιάζ, Μανικιούρ, Πεντικιούρ, Ονυχοπλαστική, Μόνιμο Μακιγιάζ, Tattoo, Pilates, με σίγουρη επαγγελματική επιτυχία και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.

Οι συνεργασίες της Σχολής Belle Hellene με μεγάλες εταιρίες δίνουν την δυνατότητα να προσφέρουν στις σπουδάστριες της Σχολής εργασία πολύ πριν ακόμα ολοκληρώσουν την φοίτηση τους.

Στο Belle Hellene λειτουργούν ετήσια αλλά και ταχύρυθμα τμήματα αναλόγως την ειδικότητα και υπάρχουν ειδικές εκπτώσεις για φοιτητές, άνεργους και πολύτεκνους, παρόλο που τα δίδακτρα είναι ήδη πάρα πολύ προσιτά.

Tip: Κλείστε το ραντεβού σας και ενημερωθείτε, κλείστε το ραντεβού σας και χτίστε ένα καλύτερο μέλλον για εσάς και για τα πρόσωπα που αγαπάτε!!!

Info: Έβανς 36, Ηράκλειο

Τηλ. Επικοιν.: 2810300200

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.