Νότια Κρήτη

Μαθητές και εκπαιδευτικοί του ΕΠΑΛ Μοιρών με τον κ. Γιγουρτάκη

Μαθητές και εκπαιδευτικοί του ΕΠΑΛ Μοιρών με τον κ. Γιγουρτάκη

Οι μαθητές μετέφεραν τα αιτήματα τους στον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας.

A-
A+
10/11/2017 | 13:22

Αντιπροσωπεία μαθητών και εκπαιδευτικών, με το Διευθυντή κύριο Αρβανιτάκη Γιάννη  και τη φιλόλογο κυρία Σπανακακη Κορίνα του 1ου ΕΠΑΛ Μοιρών, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου κύριο Νίκο Γιγουρτάκη, στο γραφείο του.

Το Επαλ Μοιρών τελούσε υπό κατάληψη για 5 ημέρες και σήμερα οι μαθητές μετέφεραν τα αιτήματα τους στον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας,  ο οποίος και δεσμεύτηκε να τα μεταφέρει με τη σειρά του στο Υπουργείο Παιδείας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε πολύ θετικό κλίμα, ενώ ο κύριος Γιγουρτακης τόνισε ότι είναι η πρώτη φορά που σχολείο πραγματοποιεί συνάντηση με το Διευθυντή Εκπαίδευσης.

Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν ανάλογες συναντήσεις με εκπροσώπους του Δήμου Φαιστού για να συζητηθούν θέματα που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα της δημοτικής αρχής.

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.