Εκπαίδευση

Νέα Ενημέρωση για πίνακες αναπληρωτών και αιτήσεις (Χρονοδιάγραμμα)

Νέα Ενημέρωση για πίνακες αναπληρωτών και αιτήσεις (Χρονοδιάγραμμα)

A-
A+
08/08/2017 | 13:45

Ο Πανελλήνιες Σύλλογος Αναπληρωτών Δασκάλων  (ΠΑΣΑΔ) ενημέρωσε σχετικά με την Πρωτοβάθμια πως αναμένεται μια τελευταία απόφαση με μικροδιορθώσεις και άμεσα θα αναρτηθούν οι πίνακες αναπληρωτών. Το Υπουργείο  βέβαια όπως τονίζει ο ΠΑΣΑΔ προσδιορίζει αυτό το διάστημα από την Παρασκευή έως και τις 20 Αυγούστου ώστε να δοθούν όλοι ταυτόχρονα οι πίνακες

Σχετικά με τις αιτήσεις ο Σύλλογος τονίζει πως το διάστημα που θα γίνουν θα καθοριστεί από το πότε θα βγουν οι δεύτερες αποσπάσεις των μόνιμων. Σε περίπτωση που αυτές πάνε προς τα τέλη Αυγούστου, η προκήρυξη θα βγει με ημερομηνίες τέτοιες που να καλύπτουν, έστω και την τελευταία μέρα, την ανακοίνωση των αποσπάσεων.

alfavita.gr

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.