Κρήτη

Νέος πρόεδρος στο ΤΕΙ Κρήτης ο Νίκος Κατσαράκης

Νέος πρόεδρος στο ΤΕΙ Κρήτης ο Νίκος Κατσαράκης

Αναλαμβάνει καθήκοντα από την 1η Δεκεμβρίου 2017.

A-
A+
19/10/2017 | 10:39

Νέος Πρόεδρος του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης αναδείχθηκε μετά τη σημερινή εκλογική διαδικασία ο Καθηγητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Νίκος Κατσαράκης.

Οι κάλπες είχαν στηθεί από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 μετά το μεσημέρι, ενώ δικαίωμα ψήφου είχαν συνολικά 300 άτομα, καθηγητές και διοικητικό προσωπικό.

Ταυτόχρονα με την κάλπη για την ανάδειξη νέου Προέδρου ή Πρύτανη, υπήρχε κάλπη για την ανάδειξη και των τεσσάρων αντιπρυτάνεων του ιδρύματος.
Η νέα διοίκηση θα αναλάβει τα καθήκοντας της την 1η Δεκεμβρίου 2017.

Σπουδές

Χημικός Μηχανικός, Σχολή Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ (1992)

Διδάκτωρ Τεχνικών Επιστημών Πολυτεχνείου Graz, Αυστρία (Ινστιτούτο Ανόργανης Χημικής Τεχνολογίας, Τμήμα Χημείας)

(1996)

Ενδιαφέροντα

(α) Ανάπτυξη νανοδομών και λεπτών υμενίων οξειδίων μετάλλων (TiO2, ZnO, WO3, VOx) με φυσικές και χημικές μεθόδους εναπόθεσης σε ήπιες θερμοκρασίες, καθώς και μελέτη των δομικών, μορφολογικών, οπτικών, ηλεκτροχημικών και φωτοκαταλυτικών τους ιδιοτήτων

(β) Χημική σύνθεση και χαρακτηρισμός νανοκόνεων οξειδίων μετάλλων (TiO2, ZnO),

και

(γ) Σχεδιασμός, ανάπτυξη και χαρακτηρισμός καινοτόμων οπτοηλεκτρονικών υλικών, μεταϋλικών και διατάξεων με φασματοσκοπικές μεθόδους

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.