Ελλάδα

Γεμίζει διαδηλωτές από τη Βόρεια Ελλάδα το Σύνταγμα

Γεμίζει διαδηλωτές από τη Βόρεια Ελλάδα το Σύνταγμα

A-
A+
20/01/2019 | 13:32

Αυξάνεται σταθερά ο κόσμος στο Σύνταγμα, όσο πλησιάζει η ώρα έναρξης του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία. Στο σημείο έχουν ήδη φτάσει οι περισσότεροι διαδηλωτές από τη Βόρεια Ελλάδα που ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου και έφτασαν  νωρίς το πρωί με πούλμαν στην Αθήνα.

Οι διαδηλωτές τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή» και κρατώντας ελληνικές σημαίες στα χέρια, μπήκαν στα λεωφορεία που τους περίμεναν στην οδό Εγνατία και αναχώρησαν με προορισμό την πρωτεύουσα προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Περίπου  3.000 λεωφορεία φτάνουν στην Αθήνα από τη βόρεια Ελλάδα μεταφέροντας στο Σύνταγμα 150.000-200.000 διαδηλωτές.

Οι διοργανωτές έχουν προαναγγείλει πως η συμμετοχή θα είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά.

Με το μετρό οι διαδηλωτές κατεβαίνουν όσο πιο κοντά στο Σύνταγμα μπορούν (στους σταθμούς Ευαγγελισμός και Μοναστηράκι) και στην συνέχεια περπατούν για το συλλαλητήριο.

 

 

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.