Οικονομία

Για φοροδιαφυγή και οικονομικό έγκλημα ερευνάται η Novartis

Για φοροδιαφυγή και οικονομικό έγκλημα ερευνάται η Novartis

Διεξαγωγή έρευνας για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος

A-
A+
11/01/2017 | 9:15

Εντολή του προϊσταμένου της εισαγγελίας κ. Αθανασίου στον εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος κ. Δραγάτση για διεξαγωγή έρευνας για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος στην εταιρεία Novartis.

Η υπόθεση Novartis απασχόλησε σύμφωνα με τις πληροφορίες επί μακρόν σύσκεψη  που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου για την αντιμετώπιση της διαφθοράς.

Στη σύσκεψη, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, συμμετείχαν ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, ο αναπληρωτής υπουργός Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης , ο Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης Μιχάλης Καλογήρου και ο Γενικός Γραμματέας για την αντιμετώπιση της Διαφθοράς Κώστας Χρήστου.

Η υπόθεση Novartis εκτιμήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr ως «πολύ σοβαρή υπόθεση».
www.real.gr

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.