Αγροτικά

Κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι αγρότες

Κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι αγρότες

Αποφασίστηκε σε χθεσινή σύσκεψη που διοργάνωσε η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας.

A-
A+
14/09/2017 | 11:29

Κινητοποίηση ετοιμάζουν οι αγρότες του νομού Λάρισας κατά τη διάρκεια της παρουσίας του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο, το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Λάρισα.

Αυτό αποφασίστηκε σε χθεσινή σύσκεψη που διοργάνωσε η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας, στο πολιτιστικό κέντρο της Νίκαιας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας, αναμένεται να υπάρξει πανθεσσαλικός συντονισμός για την οργάνωση των κινητοποιήσεων των αγροτών, ενώ σχεδιάζεται και πανελλαδική σύσκεψη, από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, στην οποία θα συζητηθεί η προετοιμασία για πανελλαδικό συντονισμό.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στη Νίκαια επισημάνθηκαν ως προβλήματα του αγροτικού κόσμου οι εισφορές σε ΕΦΚΑ και ΕΛΓΑ, ο ΕΝΦΙΑ, αλλά και οι τιμές των αγροτικών προϊόντων. Επίσης, συζητήθηκαν το ζήτημα των εισαγωγών ομοειδών αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, το κόστος παραγωγής των αγροτών, αλλά και το θέμα που αφορά τις εκτεταμένες καταστροφές από καιρικά φαινόμενα που έπληξαν και τον νομό Λάρισας.

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.