επικαιρότητα

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του ζευγαριού στην Κύπρο

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του ζευγαριού στην Κύπρο

Έγινε και η δεύτερη νεκροτομή

A-
A+
23/04/2018 | 6:00

Έγινε και η δεύτερη νεκροτομή παρουσία και της Ελληνίδας καθηγήτριας στις σορούς του ζευγαριού που δολοφονήθηκε στην Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα συμπεράσματα των  δύο νεκροτομών συμπίπτουν.

Η κυρία Χάρα Σπηλιωπούλου και η Κύπρια ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου συμφωνούν  ως προς την ώρα της δολοφονίας, όπως και ότι τα τραύματα στα δύο θύματα είναι από το ίδιο μαχαίρι, αλλά και στον αριθμό των τραυμάτων.

Ο 60χρονος καθηγητής φέρει 26 τραύματα και η 59χρονη σύζυγός του Ντίνα Σεργίου 11.

Σήμερα εξετάστηκε από τις δύο γυναίκες ιατροδικαστές, αλλά και τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας Μάριο Ματσάκη εκ νέου ο 15χρονος.

Το παιδί έχει μικροεκχυμώσεις, δηλαδή μώλωπες κυρίως στα χέρια, που μπορεί να προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν δείχνουν κακοποίηση ή πάλη σύμφωνα με την ιατροδικαστή.

Και σήμερα οι αστυνομικοί εξερεύνησαν το σπίτι του ζευγαριού στο Στρόβολο και πήραν εκ νέου δακτυλικά αποτυπώματα, γενετικό υλικό αλλά και αντικείμενα που υπήρχαν στο σπίτι. Το πότε θα καταθέσει γραπτώς ο 15χρονος δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό καθώς οι αστυνομικοί περιμένουν να έχουν στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία της υπόθεσης προκειμένου να του κάνουν συγκεκριμένα ερωτήματα.

Διαβάστε  το χρονικό της υπόθεσης

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.