επικαιρότητα

Ορθοπεταλιές από αστυνομικούς… και στην Κρήτη

Ορθοπεταλιές από αστυνομικούς… και στην Κρήτη

Ξεκίνησε η αστυνόμευση με ποδήλατα!!!

A-
A+
14/06/2018 | 17:25

 

Μια νέα μονάδα αστυνόμευσης έρχεται να εμπλουτίσει τα Τμήμα Τουριστικής Αστυνομίας εντός των πόλεων. Ήδη σε πολλές πόλεις της Ελλάδας έχει αρχίσει η αστυνόμευση με ποδηλάτες αστυνομικούς.

 

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό θα γίνονται 8 περιπολίες από 16 αστυνομικούς σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Χανιά κατά την τουριστική περίοδο.

Η νέα αυτή μορφή αστυνόμευσης συμβάλλει σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, στη δημιουργία ενός σύγχρονου μοντέλου αστυνομικής διαχείρισης τοπικών ζητημάτων και προβλημάτων, με τρόπο περισσότερο ευέλικτο και αποτελεσματικό, αποσκοπώντας ταυτόχρονα στην αποδοχή και ενσωμάτωσή της στις κοινωνίες στις οποίες εφαρμόζεται.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.