επικαιρότητα

Αιτήσεις για το Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ στον Δήμο Μυλοποτάμου

Αιτήσεις για το Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ στον Δήμο Μυλοποτάμου

Όσοι δεν πληρούν τα κριτήρια ένταξης θα μπορούν να αξιοποιούν το ΚΟΤ μέχρι την 30η Νοεμβρίου 2018

A-
A+
17/08/2018 | 17:37

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μυλοποτάμου στα πλαίσια των υπηρεσιών  που παρέχει για την ενημέρωση των πολιτών για ένταξη σε κοινωνικά προγράμματα, ενημερώνει τους πολίτες του Δήμου ότι όσοι δικαιούνται ή είναι ήδη ενταγμένοι στο Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ θα πρέπει  να υποβάλουν εκ νέου αίτηση προκειμένου να αξιολογηθεί η υπαγωγή τους με βάση τα στοιχεία του φορολογικού έτους 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση στον ιστότοπο της ΗΔΙΚΑ Α.Ε. (www.idika.gr) μέσω των κωδικών TAXISnet ώστε να εισέλθουν στην εφαρμογή.

Όσοι δεν πληρούν τα κριτήρια ένταξης θα μπορούν να αξιοποιούν το ΚΟΤ  μέχρι την 30η Νοεμβρίου 2018. (Το Κέντρο Κοινότητας χρηματοδοτείται από το Ευρωπαικό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ 2014-2020)

 

Πληροφορίες: Κέντρο Κοινότητας Δ. Μυλοποτάμου

Τηλέφωνο: 28340 20419

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.