επικαιρότητα

Απίστευτο περιστατικό: Κυνηγός, πρώην αστυνομικός, απείλησε θηροφύλακες με όπλο!

Απίστευτο περιστατικό: Κυνηγός, πρώην αστυνομικός, απείλησε θηροφύλακες με όπλο!

Πρωτοφανές περιστατικό στην Κρήτη!

A-
A+
17/10/2018 | 17:45

Προβολέα εντόπισαν στη θέση Παράσυρτα ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας που εδρεύει στο Οροπέδιο Λασιθίου, μαζί με τον θηροφύλακα του Κυνηγετικού Συλλόγου Αγ. Νικολάου λίγο μετά τα μεσάνυχτα , στο πλαίσιο περιπολίας στο Καμινάκι Οροπεδίου.

Προσέγγισαν, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί το σημείο και διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για 2 άτομα, εκ των οποίων ο ένας κρατούσε τον προβολέα και σάρωνε την έκταση με το φως και το άλλο κρατούσε το όπλο και οι οποίοι κατευθύνονταν προς το μέρος των θηροφυλάκων.

Αμέσως μετά ακούστηκε και πυροβολισμός και συνέχισαν να πλησιάζουν προς τους θηροφύλακες, οι οποίοι εμφανίστηκαν και τους δήλωσαν την ιδιότητά τους και τους ζήτησαν να σταματήσουν.

Το άτομο που έφερε το όπλο, το έστρεψε εναντίον τους και τους απείλησε πολλές φορές ότι θα πυροβολήσει εναντίον τους. Στη συνέχεια και οι δύο τράπηκαν σε φυγή, αλλά οι θηροφύλακες τους κυνήγησαν και κατάφεραν να συλλάβουν αυτόν που κρατούσε τον προβολέα.

Ο έτερος, ο οποίος μάλιστα είναι συνταξιούχος αστυνομικός – σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Α’ ΑΚΟΚΔ – υπό την απειλή του όπλου, κατάφερε να διαφύγει.

Ο συλληφθείς, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου, οδηγήθηκε στο κρατητήριο στα πλαίσια του αυτοφώρου, ενώ ο δεύτερος, ο οποίος έχει διαφύγει της σύλληψης, αναζητείται με τα στοιχεία του να είναι γνωστά στις Αρχές.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.