Πολιτική

Απολογήθηκε για μίζα 700 χιλιάδων ελβετικών φράγκων ο Τσοχατζόπουλος

Απολογήθηκε για μίζα 700 χιλιάδων ελβετικών φράγκων ο Τσοχατζόπουλος

Ελεύθερος με όρους ο Άκης Τσοχατζόπουλος

A-
A+
11/07/2018 | 19:50

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και χρηματική εγγύηση αφέθηκε μετά την απολογία του στην ειδική ανακρίτρια κατά της Διαφθοράς, ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Ο πρώην υπουργός Άμυνας είχε κληθεί να απολογηθεί για το ποσό των περίπου 700 χιλιάδων ελβετικών φράγκων που φέρεται να επενδύθηκαν σε ένα ασφαλιστήριο ζωής στην Ελβετία. Αυτά τα χρήματα φαίνεται να ήταν τμήμα της μίζας για τις συμβάσεις των υποβρυχίων και των TOR M1.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος αρνήθηκε ότι έχει σχέση με το συγκεκριμένο συμβόλαιο, αναφέροντας ότι ήταν στο όνομα του ξαδέλφου του, Νίκου Ζήγρα. Στην ίδια υπόθεση είναι κατηγορούμενοι ο κ. Ζήγρας και η Βίκυ Σταμάτη, γυναίκα του πρώην Υπουργού.

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.