επικαιρότητα

Ασυνείδητοι αφήνουν ανοιχτές τρύπες στους δρόμους – Κίνδυνος για τους οδηγούς

Ασυνείδητοι αφήνουν ανοιχτές τρύπες στους δρόμους – Κίνδυνος για τους οδηγούς

Στον επαρχιακό δρόμο που συνδέει την Αυλή με τους Κασσάνους στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος

A-
A+
25/04/2018 | 16:20

Στον επαρχιακό δρόμο που συνδέει την Αυλή με τους Κασσάνους στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος στο ρεύμα προς Κασσάνους χάσκει τρύπα περίπου μισού μέτρου, πιθανόν λόγω αποκατάστασης κάποιου προβλήματος ύδρευσης, χωρίς καμία προειδοποιητική σήμανση σε ικανοποιητική απόσταση προς αποφυγή ατυχήματος.

 

 

Μπορεί ο συγκεκριμένος δρόμος να μην έχει ιδιαίτερη κίνηση αλλά δεν παύει να είναι επικίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς Το επικίνδυνο σημείο γίνεται αντιληπτό ελάχιστα μέτρα πριν.

 

Ανάλογο φαινόμενο είχε παρατηρηθεί πέρυσι στον ίδιο Δήμο, αυτή τη φορά λίγο έξω από τα Καστελλιανά, όταν κάποιοι είχαν φυτέψει νεαρά ελαιόδεντρα καταμεσής του δρόμου(!)

 

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.