Πολιτική

Αυγενάκης: Ανάσα πρασίνου, όαση για τους πολίτες το πάρκο Γεωργιάδη

Αυγενάκης: Ανάσα πρασίνου, όαση για τους πολίτες το πάρκο Γεωργιάδη

θετικός στην ανάπλαση του Πάρκου!

A-
A+
06/11/2018 | 16:44

Με δηλώσεις του ο  Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, στάθηκε στην ανάγκη ανάπλασης του Πάρκου Γεωργιάδη όσο το δυνατόν γρηγορότερα!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το πάρκο Γεωργιάδη αποτελεί ανάσα πράσινου και μια πραγματική όαση για τους πολίτες και τους επισκέπτες της πόλης του Ηρακλείου.

Η ανάπλαση του πάρκου αποτελεί πάγιο αίτημα των δημοτών και η έναρξη των εργασιών ανάπλασης του πάρκου από τη δημοτική αρχή κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση την οποία ενέργεια και στηρίζουμε ως παράταξη ανεπιφύλακτα.

Πρέπει να προχωρήσουν οι διαδικασίες ανάπλασης χωρίς καμία καθυστέρηση και το πάρκο να παραδοθεί στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης ως ένας χώρος αναψυχής και δημιουργικής ενασχόλησης και απόλαυσης του ελεύθερου χρόνου για όλες τις ηλικίες.

Τέτοιες ενέργειες μας βρίσκουν σύμφωνους και ενισχύουν το μέτωπο της λογικής και του ρεαλισμού που αναζητά η κοινωνία σήμερα».

Το apopsilive.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις και τα παράπονα τους μέσα από την ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να το κάνει ελεύθερα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά γιατί δεν θα εγκρίνονται προς δημοσίευση.